Vítám všechny švadlenky na tomto blogu.

Tento blog je o šití kabelek, batohů, peněženek z mé tvorby pod značkou AL-Fish.



úterý 22. listopadu 2011

Rybičková peněženka

Moje velmi oblíbené jsou různé typy peněženek, tak je tu další z nich. První dvě byly vyztužené velmi silným ronopastem, bylo to dobré a po naplnění přihrádek, byla peněženka pevná, ale teprve ta třetí je úplně podle mých představ. Je vyztužená Decovilem a vůbec se to nedá srovnat. Je pevná přesně tak, jak má peněženka být. Přesně to pravé ořechové.
A výsledek je tu:


Přeji krásný večer či noc
Alakala

10 komentářů:

  1. Alenko, ta už je naprosto dokonalá, úžasně zkombinovaná:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Alenko, tak ta je bezkonkurenční!! Úžasné provedení!! A souhlasím, já sice šila s decovilem jen penál, ale taky jestli spáchám peněženku, tak jedině s ním, je to velmi příjemný materiál. Mě právě odrazovalo, že holky na těch peněženkách s ronarem, ronopastem apod. měli dost vlnek...

    OdpovědětVymazat
  3. Janusko, děkuji, jsem z Decovilu tak nadšená, že teď už jen s ním, i když je dražší, tak na ty menší věcičky je bezkonkurenční.

    OdpovědětVymazat
  4. Je moc povedená, nádherná, krásně čistě ušitá....:-D

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherná práce.Tan vnitřek je super.Moc se mi líbí.

    OdpovědětVymazat
  6. Díky za komentíky, mám z nich radost a včera mi udělala radost paní na Fleru, kdy si objednala na zakázku a já se bála, abych to udělala přesně, tak jak chtěla. Tak mám fakt radost a další chuť do práce.

    OdpovědětVymazat
  7. úžasná, přesně nějakou takovou teď sháním a nemůžu nic najít, neválí se ti doma ještě nějaká podobná? bral bych ji všemi deseti :)

    OdpovědětVymazat